top of page
Ost & Vinprovning med mingelbuffé
Ost & Vinprovning med mingelbuffé

Sat, 25 May

|

Nuntorp Gård

Ost & Vinprovning med mingelbuffé

Boka in dig på en härlig kväll med unika smakupplevelser hos oss på Nuntorp Gård!

Time & Location

25 May 2024, 18:00 – 23:00

Nuntorp Gård, Nuntorp Gård, 464 64 Brålanda, Sverige

About the event

Ost & Vinprovning med mingelbuffé

Nuntorp Gård

Varmt välkomna till en kväll där dina sinnen får förföras av två världar som tillsammans bildar en mycket god symbios, nämligen vinets värld och ostens värld!

Vi har bjudit in två kvinnor som besitter både kunskap och stort engagemang, kvinnor som vi är glada över att kunna kalla samarbetspartners.

Ulrika, från Bryggeriet i Götene, kommer att tillsammans med Jeanette från Lugnabos Örter, guide & vin att leda er under 2 timmar av fantastiska smakkombinationer.

Efter provningen serverar Nuntorps kök en härlig mingelbuffé och det finns möjlighet att fylla på glasen och fortsätta konversationerna kring god mat och dryck!

Så här beskriver Jeanette vad du kan förvänta dig när du är på en av hennes vinprovningar:

”Gäster som lämnar en vinprovning med mig skall känna sig glada, nyfikna och sedda. Kommer det vara mängder av "facktermer"? Ja, visst kan man få det om man vill men jag brinner för att prata vin på ett sätt som gör att en helt novis människa sett till vinkunskap kan tycka att viner är intressant när kvällen går mot sitt slut. Det skall kännas som att om man blundar så är man på plats på vingården, ser rankorna eller vinkällaren och framförallt att det känns som att man träffat vinmakaren bakom de viner vi provat.

Det blir mycket resonemang kring vin kontra mat när jag håller i en provning”.

Ulrika delar med sig av vad som symboliserar Bryggeriet i Götene:

”Vid våra ostprovningar får du lära dig mer om vad som ger osten dess karaktär. Vi väljer ut ostar med olika karaktär i smak, textur och konsistens för att du bättre ska förstå vad det är du uppskattar mest. Vi vill förmedla smakrik ost till ostintresserade vänner som, liksom vi, tycker att osten ska få en rättvis chans att utveckla sin smakkaraktär.

Vårt sortiment är levande. Det är kvalitet som styr, inte en viss osttyp eller ett speciellt ysteri. En god ost som fått de allra bästa förutsättningar under ystningsprocessen kan däremot förädlas att bli något alldeles unikt. Det är just den smakupplevelsen vi önskar erbjuda dig. Vi gör affär direkt med producenter och värdesätter den personliga relationen med de duktiga ysterier som vi samarbetar med. På samma sätt ser vi till att bygga vårt varumärke genom personlig kontakt med de som kommer på våra ostprovningar och handlar av våra ostar”.

Boka in dig på en härlig kväll med unika smakupplevelser hos oss på Nuntorp Gård!

Ost & Vinprovning med mingelbuffé

25 maj kl.18.00

Kostnad: 795 kr per person. 

Anmälan är bindande och betalning sker på plats.

Share this event

bottom of page