top of page
Sensing Yoga kurs - Fyra tillfällen med start 12 september
Sensing Yoga kurs - Fyra tillfällen med start 12 september

Thu, 12 Sept

|

Nuntorp Gård

Sensing Yoga kurs - Fyra tillfällen med start 12 september

Tillåt kroppen att landa och möt ett lugn under en mjukgörande och närvarande yogakurs. Kursen är fyra tillfällen på torsdagar kl. 17:30 - 18:30 ojämna veckor i september och oktober med start 12 september.

Time & Location

12 Sept 2024, 17:30

Nuntorp Gård, Nuntorp Gård, 464 64 Nuntorp, Sverige

About the event

Tillåt kroppen att landa och möt ett lugn under en mjukgörande och närvarande kurs i Sensing Yoga med oss på Nuntorp Gård.

Kursen bokas som ett paket med fyra tillfällen som är torsdagar kl. 17:30 - 18:30 ojämna veckor i september och oktober med start 12 september. Kursen betalas på plats och SEK 850 för fyra tillfällen.

Sensing Yoga - så vi alltid varit ämnade att röra oss, rörelser som  redan ligger i vår kropp. Den är naturlig, mjuk och kravlös, innehåller inga linjeringar eller korrigeringar och är alltid på din kropps villkor. Det är en underbart mjuk rörelseform som tagit sitt tänk från hur djur, små barn och naturfolk beter sig naturligt i rörelse och i vila. Det är också en tanke om hur vi alltid sedan urminnes tider naturligt  varit i rörelse med långa perioder av återhämtning och vila emellan.

Det är när vi rör oss på det här sättet som vi börjar nysta upp vår  bindväv, vi återfuktar den och gör den mjuk och följsam igen. Vi  påverkar också vår vagusnerv att lära sig att börja självreglera för att  kunna hantera stress och trauman bättre.

Läs mer om Sensing Yoga här

Share this event

bottom of page