top of page
AW med Treehugger - FULLBOKAT
AW med Treehugger - FULLBOKAT

fre 22 mars

|

Nuntorp Gård

AW med Treehugger - FULLBOKAT

Surdegspizza, bärs & amerikansk folkmusik! En afterwork för dig som precis som oss älskar skön stämning och god mat och dryck. Eventet är fullbokat men det är möjligt att sätta upp sig på väntelista.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

22 mars 2024 18:00 – 23:00

Nuntorp Gård, Nuntorp Gård, 464 64 Nuntorp, Sverige

Om evenemanget

Varmt välkommen att hänföra dina sinnen med vår alldeles egna surdegspizza bakad med spännande smaker och njut av ljuv musik av Treehugger från Vänna Gård i Dalsland. Surdegspizzan bakas förstås på lokala råvaror och musikern kommer direkt från norra Dalslandsskogen. En AW att se fram emot och minnas tillbaka till!

TREEHUGGER

Kristoffer Emanuelsson har under många år ägnat sig åt att gräva efter skatter i den amerikanska folkmusikmyllan. Bland annat har detta lett till många inspirationsvistelser och turnéer i USA med Asheville, Appalachernas musik-mekka i North Carolina som utgångspunkt.

Med soloprojektet Treehugger uppträder Kristoffer med både egenskrivet material och tolkningar av personliga favoriter inom amerikansk folkmusik såsom folk, blues, oldtime och country. Den röda tråden är bra historier med berättandet i centrum.

Blir det någon banjo då? Självklart blir det banjo, plus själfull sång och gitarr.

Kostnad: 295 kr/person inklusive pizzabuffé & ett glas öl/vin samt spelning. Betalning sker på plats.

Dela detta evenemang

bottom of page