top of page
Retreatdag Nuntorp Gård
Retreatdag Nuntorp Gård

sön 28 jan.

|

Nuntorp Gård

Retreatdag Nuntorp Gård

En rogivande dag för återhämtning och harmoni. Varmt välkommen du som behöver en givande dag med fokus på mera stillhet i livet med inspirerande utbyte av kunskap. Dagen leds av Sofia Persson som driver Själsnära & Dalsland Retreat. Kostnad är 950 kr. per person (inkl. lunch och fika).

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

28 jan. 2024 10:00 – 16:00

Nuntorp Gård, Nuntorp Gård, 464 64 Nuntorp, Sverige

Om evenemanget

En rogivande dag för återhämtning och  harmoni. Varmt välkommen du som behöver en givande dag med fokus på  självläkning och mera stillhet i livet tillsammans med inspirerande  utbyte av kunskap. Under mörka november så stärker vi ljuset inom oss  och vilar i mjukgörande rörelser, meditation och ett ljudbad till  läkande toner av kristallskålar.

  • Sensing Yoga
  • Lunch
  • Meditation
  • Fika
  • Djupavslappnande Soundhealing

Sensing Yoga - Den är  naturlig, mjuk, utrensande och alltid på din kropps villkor. Här rör vi  oss i flödande rörelser under yogan tillsammans med  utsträckande pandikuleringar. Det är en  mjukgörande rörelseform som tagit sitt tänk från hur djur och naturfolk  beter sig naturligt i rörelse och i vila. Det är också en tanke om hur  vi alltid sedan urminnes tider naturligt varit i rörelse med långa  perioder av återhämtning och vila emellan.

 Det är  när vi rör oss på det här sättet som vi börjar nysta upp vår bindväv, vi  återfuktar den och gör den mjuk och följsam igen. Vi  påverkar också vår vagusnerv, den största nerven i det parasympatiska  nervsystemet (lugn och ro delen) att lära sig att börja självreglera för  att kunna hantera stress bättre.

Dagen leds av Sofia Persson som driver Själsnära & Dalsland Retreat, med fokus på naturnära självläkning och hur vi kan leva mera intuitivt.

Hon  är i grunden massör och spaterapeut och på det spåret växte ett frö  till att arbeta med holistisk hälsa och idag vara verksam som yogalärare, meditationsledare och Reiki-master.

Kostnaden är 950 kr. per person och ni betalar på plats.

Dela detta evenemang

bottom of page