top of page
Retreatdag Nuntorp Gård
Retreatdag Nuntorp Gård

sön 28 apr.

|

Nuntorp Gård

Retreatdag Nuntorp Gård

En rogivande dag för återhämtning och harmoni i den spirande våren! Varmt välkommen du som behöver en givande dag med fokus på mera stillhet i livet och naturnära läkning.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

28 apr. 2024 10:00 – 16:00

Nuntorp Gård, Nuntorp Gård, 464 64 Brålanda, Sverige

Om evenemanget

En rogivande dag för återhämtning och  harmoni i samklang med naturen. Varmt välkommen du som behöver en givande dag med fokus på självläkning och mera stillhet i livet tillsammans med inspirerande utbyte av kunskap. Under den spirande våren så stärker vi kraften inom oss och vilar i mjukgörande rörelser, skogsbad med vandring i naturen och ett ljudbad till läkande toner av kristallskålar.

  • Sensing Yoga
  • Lunch
  • Vandring med skogsbad
  • Fika
  • Djupavslappnande Soundhealing

Sensing Yoga - Den är  naturlig, mjuk, utrensande och alltid på din kropps villkor. Här rör vi  oss i flödande rörelser under yogan tillsammans med  utsträckande pandikuleringar. Det är en  mjukgörande rörelseform som tagit sitt tänk från hur djur och naturfolk  beter sig naturligt i rörelse och i vila. Det är också en tanke om hur  vi alltid sedan urminnes tider naturligt varit i rörelse med långa  perioder av återhämtning och vila emellan.

Det är  när vi rör oss på det här sättet som vi börjar nysta upp vår bindväv, vi  återfuktar den och gör den mjuk och följsam igen. Vi  påverkar också vår vagusnerv, den största nerven i det parasympatiska  nervsystemet (lugn och ro delen) att lära sig att börja självreglera för  att kunna hantera stress bättre.

Dagen leds av Sofia Persson som har ett fokus på naturnära självläkning och hur vi kan leva mera intuitivt.

Hon  är i grunden massör och spaterapeut och på det spåret växte ett frö  till att arbeta med holistisk hälsa och idag vara verksam som yogalärare, meditationsledare och Reiki-master.

Kostnad, 950 kr per person inklusive lunch och fika. Anmälan är bindande. Betalning sker på plats.

Dela detta evenemang

bottom of page