top of page

Mat

 

På Nuntorp Gård vill vi vara en mötesplats där människor skall mötas för att utbyta livshistorier, glädje, kunskap och erfarenheter, men också en mötesplats för matkulturer, råvaror, produkter och smaklökar.

Varmt välkommen att möta oss, vår mat & vårt skafferi...

lunch-lb-2.jpg

LUNCH

Den klassiska svenska lunchen serveras varje vardag från klockan 12.00 i vår Bistro. Vi lagar svenska klassiker från grunden, men med en twist och på råvaror för säsongen nära oss. Vi korsar det svenska med orientens smaker, dofter och kryddor. Allt för att kittla din gom och utmana vår lust att fortsätta utveckla.

Hos oss skall du vänta dig det väntade korsat med det oväntade…

CATERING

Det är inte alltid man vill skämma bort sig själv och gäster i vår Bistro, utan istället göra det hemma. Oavsett skämma-bort-stundens storlek och anledning, kan vi hjälpa dig med bl a bufféer med olika säsongsbetonade upplägg och smakinriktningar. Även om smörgåstårtan namngavs i mitten av 30-talet och firade framgångar på 50-talet, så är den än idag populär på den svenska matscenen. Vår klassiska Smörgåstårta finns i flera storlekar - det är bara att beställa och hämta.

Låt oss hjälpa dig att skämma bort dig själv och dina gäster...

catering-2.jpg
Take away
take-away-1.jpg

TAKE AWAY

Hinner du inte sitta ner och äta eller vill ta med dig till dina arbetskamrater eller till din familj, så har du dagens lunch och minst fem rätter till att välja mellan i vår kyl varje dag.

Skafferiet

Skafferiet

Skafferiet med ett stort lokalt utbud från Västra Götaland och Värmland. Skafferiet på Nuntorp Gård samlar det lokala utbudet av livsmedel för privatkonsumenter. Här skapas en mötesplats där konsumenter och producenter får möjlighet att mötas.
 

I vårt Skafferi säljer vi goda och väldoftande produkter från Bistrons vänner i vår närhet, tillsammans med våra egna säsongsprodukter. Vi har alltid några välkomponerade presentpåsar.

I skafferiet hittar du också heminredning och keramik från Harriets Keramik  vid Vena Kvarn.

skafferi-1.jpg
bottom of page