top of page

Bröllop

Bröllopsdukning

En oförglömlig dag!

Bröllop på Nuntorp Gård

Vad roligt att ni är intresserade av att ha ert bröllop hos oss på Nuntorp Gård. Här nedan ser ni våra olika paket och arrangemang. Här finns möjlighet att ha både små och stora bröllop då vi har generösa och inspirerande ytor både inomhus och utomhus. Våra råvaror är lokalproducerade i så stor utsträckning som möjligt. Vi har fullständiga rättigheter och erbjuder även dryckespaket.

I alla paket nedan ingår lokal för bröllopsfest. Paketen går att skräddarsy efter önskemål, kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans. Vi ser fram emot att få skapa en minnesvärd dag för er och era nära och kära. ♥ 

Våra bröllopspaket

Dryckespaket tillkommer på samtliga paket

Enkelhet i lyxförpackning

- Paket Ett -

Buffé med kött alt. fisk serveras med potatisgratäng eller rostad potatis och stort salladsbord efter säsong. Vi serverar vårt hembakta bröd med smör och ost. Till dessert serveras pannacotta och kaffe alt. tårta och kaffe. Vi erbjuder vegetariska och glutenfria alternativ samt tillgodoser allergier. 
 
När ni känner er mätta och belåtna plockar vi undan porslin efter er och låter er njuta av kvällen. Lokal, dukning inför måltid samt städ efter festen ingår. Personal är på plats hela kvällen. 
 
595 kr. p.p.

Grön krona

- Paket Två - 
 
Ert val av förrätt efter säsong som står på borden när ni slår er ner. Till huvudrätt serveras buffé med kött alt. fisk med potatisgratäng eller rostad potatis och stort salladsbord efter säsong. Vi serverar vårt hembakta bröd med smör och ost. Till dessert serveras pannacotta och kaffe alt. tårta och kaffe. Vi erbjuder vegetariska och glutenfria alternativ samt tillgodoser allergier. 
 
När ni känner er mätta och belåtna plockar vi undan porslin efter er och låter er njuta av kvällen. Lokal, dukning inför måltid samt städ efter festen ingår. Personal är på plats hela kvällen. 
 
695 kr. p. p. 

Grön krona

Elegans på Nuntorps vis

- Paket tre - 
 

Vi skapar en minnesvärd trerättersmeny efter säsong och utbud från våra producenter, i samråd med brudparet. Våra kockar är skickliga på att komponera smakrika maträtter med lokala råvaror i nära samarbete med producenterna. Som alltid serverar vi lokal mat med kärlek! 

Bordsservering till middagen, lokal, dukning samt städ efter festen ingår. Personal är på plats hela kvällen. 
 

995 kr. p.p. 

Grön krona

Vi hjälper er att skapa en minnesvärd dag med fantastisk mat, varm service och inspirerande omgivningar ♥

Bokningsförfrågan
Boka bröllop.jpg

Bokningsförfrågan Bröllop

Tack för ert intresse. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snabbt som möjligt för vidare dialog och bekräftelse.

Bröllopspaket

Tack för er förfrågan, vi återkommer så snart som möjligt!

bottom of page