top of page

Fest

Champagneglasögon

För alla högtider!

Fest på Nuntorp Gård

Vi tycker att det som kan firas ska firas och att kunna erbjuda festliga träffar på en historisk plats med lokal mat lagad med kärlek ser vi som ett givet inslag i våra arrangemang. Samla nära och kära för att fira och njut av god mat och dryck hos oss på den levande landsbygden!

 

I samtliga paket ingår dukning och enklare dekoration på borden. Ni är varmt välkomna med egen dekoration om så önskas. Här nedan ser ni våra olika paket och arrangemang. Hos oss finns möjlighet att ha både små och stora fester då vi har generösa och inspirerande ytor både inomhus och utomhus. Vår ambition är att vara en mötesplats där människor kan samlas, samtala och skapa nya minnen tillsammans. Maten serveras i bufféform och ni kan känna er trygga med att vi finns tillgängliga under dagen/kvällen just så mycket som ni önskar. Dryckespaket finns och tillkommer på samtliga paket.

Våra festpaket

Vi har fullständiga rättigheter, vegetariskt alternativ finns alltid och vi tillgodoser allergier.

- Mingelbuffé på närproducerade råvaror -
 

Här har vi samlat goda favoriter för att skapa en smakrik helhet.

Köket bjuder på dubbelmarinerad fläskytterfilé från Dalsländska gårdar, lufttorkad skinka från Hemgården, smakrik paj med ost från Sivans med picklad rödlök, får & lammsalami från Kullans Lycka, dill & senapsdressad vitkål, Nuntorps focaccia och fröknäcke, ärtspread gjord på Dalsländska ärtor och vår hemmagjorda färskost. Till dessert serverar vi tårta alternativt pannacotta och kaffe/te. Lokal dryck ingår.

395 kr. p.p.

Grön krona

Vi har även möjlighet att skäddarsy ett festpaket för er, ta en kontakt för att börja planera er minnesvärda fest!

Bokningsförfrågan
IMG_3556.JPG

Bokningsförfrågan Fest

Tack för ert intresse. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snabbt som möjligt för vidare dialog och bekräftelse.

Festpaket

Tack för er förfrågan, vi återkommer så snart som möjligt!

bottom of page