top of page

Konferens & Möte

Konferensrum Olofsson.jpg

För alla tillfällen

Nuntorp Gård, er mötesplats

På Nuntorp Gård erbjuder vi en unik möjlighet att hålla konferenser utan bekymmer i en fräsch, välutrustad och historisk läromiljö. Vi serverar måltider och fikastunder värda att minnas som tillagas med stor kärlek och hållbara råvaror från leverantörer i närområdet.

Nuntorp Gård är den perfekta platsen för att samla stora sällskap eller genomföra komplicerade mötesformer, med inspirerande allmänytor, vackra omgivningar, gott om parkeringsplatser, flertalet toaletter, hiss och gäst-Wifi för en helt bekymmersfri vistelse. Dessutom erbjuder vi lösningar för hybridkonferenser för att möta alla era behov. Vi tar även hänsyn till speciella önskemål eller allergier. Skicka en bokningsförfrågan idag för att planera en minnesvärd konferens!

Paket - Dagkonferens/Möte

I alla lokaler ingår Wifi, block, pennor och Whiteboard på hjul.

- Halvdagskonferens -

För gruppen som önskar spendera en kortare dag hos oss och samtidigt få uppleva dom delar som vi önskar sprida vidare – nämligen god mat lagad med kärlek på lokala råvaror i kombination med den efterlängtade fikan att samtala till. Här bjuds det på en helhetsupplevelse av fräscha lokaler och en plats att vilja återkomma till många gånger. 

 

I detta konferenspaket ingår en fika, lunch samt vatten, frukt och choklad i lokalen.395. kr p.p. exkl. moms

Grön krona

- Heldagskonferens -

För gruppen som önskar lägga en hel dag på den levande landsbygden och i kombination med den lite längre mötestiden njuta av god mat lagad med kärlek på lokala råvaror. Dessutom bjuds det på fika två gånger för att hålla energin uppe under hela dagen. Upplev den härliga stämningen hos oss på Nuntorp Gård!

 

I detta konferenspaket ingår två fika, lunch samt vatten, frukt och choklad i lokalen.495. kr p.p. exkl. moms

Grön krona

Paket - Kvällskonferens/möte

I alla lokaler ingår Wifi, block, pennor och Whiteboard på hjul.

- Paket Ett -

Nuntorp wrap med spännande smaker från köket i hembakat naanbröd. Vatten, kaffe/te och chokladtryffel från Wermlandschoklad ingår. Allt står uppdukat utanför konferenssalen. Detta ger gästen möjlighet att själv välja när mat och fika ska intas. Gästen stänger och låser efter sig.175 kr. p.p. exkl. moms

Grön krona

- Paket Två -

Helstekt benfri kotlettrad serveras med potatisgratäng alt. rostad potatis och rosé- pepparsås samt säsongens sallad. Vatten kaffe/te och mjuk kaka ingår. Gästen äter kl. 18 i restaurangen och går därefter upp i sal och väljer sedan när kaffet ska intas som står uppdukat utanför konferenssalen. Gästen stänger och låser efter sig.


250 kr. p.p. exkl. moms

Grön krona

- Paket Tre -

Meny 1: Långbakad nötstek serveras med potatisgratäng alt. rostad potatis och rödvinssky, säsongens sallad och hembakat bröd.  

 

Meny 2: Falafel på gula ärtor, vitlök och örtfräst fläskkarré serveras med grönt efter säsong, vårt hembakade surdegspitabröd, het tomatsås och örtcrème.

 

Vatten, kaffe/te och mjuk kaka ingår. Gästen börjar med mat kl. 18 i restaurangen och går därefter upp i sal och väljer sedan när kaffet ska intas som står uppdukat utanför konferenssalen. Gästen stänger och låser efter sig. 

295 kr. p.p. exkl. moms

Grön krona

- Paket Fyra -

Kvällskonferens/möte där gästen själv kan lägga upp sin kväll efter önskemål eftersom personal finns med under hela kvällen.

 

Meny 1: Långbakad nötstek serveras med potatisgratäng alt. rostad potatis och rödvinssky, säsongens sallad och hembakat bröd.

 

Meny 2: Falafel på gula ärtor, vitlök och örtfräst fläskkarré serveras med grönt efter säsong, vårt hembakade surdegspitabröd, het tomatsås och örtcrème.Kaffe och mjuk kaka.

 

Middag samt kaffe och kaka serveras i restaurangen. Vatten, frukt och choklad från Wermlandschoklad ingår.

 

395 kr. p.p. exkl. moms

Grön krona

Elisabeth Eriksson
Företagschef Swedbank Trollhättan & Vänersborg

Fräsch konferenslokal, allt fungerade utmärkt. Trevlig atmosfär och fantastisk god lunch. Roligt med en presentation från Richard som presenterade Nuntorp Gård. Ett mycket gott värdskap helt enkelt!

Maj Rudell

Kontorschef Handelsbanken Vänersborg

Nuntorp Gård har skapat sitt helhetskoncept som verkligen lämnar avtryck. Här finns inte bara utmärkta konferens- och mötesmöjligheter, utan även en välsmakande meny med tydligt fokus på lokalproducerade råvaror. För oss på Handelsbanken är det bara pluspoäng för denna välkomnande och inspirerande plats.

Våra lokaler

Dagny

Åtta personer

Passar bra för lunchmöten, ligger i anslutning till restaurangen på entréplan. Utrustad med TV.

Konferensrum Dagny.jpg

Olofsson

Upp till 70 personer

En lokal med många möjligheter för den medelstora till stora konferensen. Utrustad med TV och ljudanläggning. Våning två (hiss finns).

Konferensrum Olofsson.jpg

Engström

28 personer

Perfekt för den lilla eller medelstora konferensen. Utrustad med TV och ljudanläggning. Våning två (hiss finns).

Hjalmarsson

Upp till 200 personer

Idrottssal som kan anpassas för olika evenemang. Stora konferenser, bröllop, fester med mera. Våning två (hiss finns).

Konferensrum Hjalmarsson.jpg

Aktiviteter 

Vi styr gärna upp aktiviter i samband med er möte/konferens hos oss! Kontakta sofia@nuntorp.se för förslag eller egna ideér. Vi löser allt ifrån den lugna yogastunden med naturupplevelse till rytmisk zumba eller femkamp.  

Bokningsförfrågan
boka-01-1024x683.jpg

Bokningsförfrågan

Tack för ditt intresse. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snabbt som möjligt med ett offert samt olika förslag för att göra din tid hos oss till en oförglömligt upplevelse.

Halv- eller heldag

Tack för din förfrågan! Vi återkommer så snart som möjligt.

bottom of page