top of page

Minnesstund

a branch of a tree with white flowers_edited_edited.jpg

En stund tillsamans

Minnesstund på Nuntorp Gård

Låt oss skapa en fin stund för er att minnas era nära och kära. Här på Nuntorp Gård möts ni av en fin och historisk miljö och får njuta av god mat på lokala råvaror lagad med kärlek. I samtliga paket ingår dukning och enklare dekoration på borden. Ni är varmt välkomna med egen dekoration om så önskas.

Här nedan ser ni våra olika paket och arrangemang. Hos oss finns möjlighet att ha både små och stora minnesstunder då vi har generösa och inspirerande ytor både inomhus och utomhus. Vår ambition är att vara en mötesplats där människor kan samlas, samtala och utbyta kunskap och minnen. Maten serveras i bufféform och ni kan känna er trygga med att vi finns tillgängliga under dagen just så mycket som ni önskar.

Våra paket för minnesstund

I samtliga paket ingår dukning och enklare dekoration på borden. Ni är varmt välkomna med egen dekoration om så önskas. Vi har fullständiga rättigheter. Vegetariskt alternativ finns alltid och vi tillgodoser allergier. Dessa priser gäller dagtid måndag till lördag. Söndagar samt efter kl.18.00 tillkommer en kostnad.

 

Hjärtligt välkomna till oss på Nuntorp Gård.

- Paket Ett -

Vår klassiska smörgåstårta med lokala råvaror från säsongen. Till dessert serverar vi tårta alternativt pannacotta och kaffe/te. Lokal dryck ingår.295 kr p.p.

Grön krona

- Paket Två -

Dubbelmarinerad fläskytterfilé serveras med potatisgratäng alt. ugnsrostad potatis och kall örtsås. Stor salladsbuffé efter säsong samt vår hembakade baguette med smör och ost från närområdet. Till dessert serverar vi tårta alternativt pannacotta och kaffe/te. Lokal dryck ingår.


395 kr p.p.

Grön krona

- Paket Tre -


Porterstek serveras med potatisgratäng alt. kokt potatis med en välsmakande portersås och gelé gjord på bär från dom dalsländska skogarna. Stor salladsbuffé efter säsong samt vår hembakade baguette med smör och ost från närområdet. Till dessert serveras tårta alternativt pannacotta och kaffe/te. Lokal dryck ingår


495 kr p.p.

Grön krona

"Vi vill tacka så mycket för att ni gjorde vår minnesstund så fin på alla sätt och vis . Vi är jättenöjda med lokalen som var perfekt i storlek, ljus och fin . Dukningen och alla bordsdekorationer och fina ljus ." - Titti & Maud

Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan Minnesstund

Tack för ert intresse. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snabbt som möjligt för vidare dialog och bekräftelse.

Paket

Tack för er förfrågan, vi återkommer så snart som möjligt!

bottom of page