top of page

Restaurang

Lokal mat tillagad med kärlek

Restaurangen på Nuntorp Gård

På Nuntorp Gård vill vi vara en mötesplats där människor skall mötas för att utbyta livshistorier, glädje, kunskap och erfarenheter, men också en mötesplats för matkulturer, råvaror, produkter och smaklökar. Vi lagar svenska klassiker från grunden, men med en twist och på råvaror för säsongen nära oss. Vi har fullständiga rättigheter.

Catering
Lunch på Nuntorp Gård
Lördagsmeny på Nuntorp Gård_edited.jpg
Pizza på Nuntorp Gård

Vi lagar svenska klassiker från grunden, men med en twist och på råvaror för säsongen nära oss. Allt för att kittla din gom och utmana vår lust att fortsätta utveckla. Dagens lunch kommer återvända efter sommaren!

I sommar erbjuder vi naturligtvis en spännande meny med lokala favoriter som vår surdegspizza men även andra maträtter - alltid med så många lokala råvaror som möjligt. Vi har även något sött att fika på och gårdsbutiken är öppen om ni vill köpa med något till hemmet.

Kom och smaka vår beryktade pizza! Vi har lagt ned mycket kärlek, tid och tanke bakom våra  pizzor. Naturligtvis bakar vi med så mycket lokala ingredienser som vi bara kan och har en smakrik surdegsbotten på alla pizzor.

bottom of page