top of page

Bistro

Lokal mat tillagad med kärlek

Bistron på Nuntorp Gård

På Nuntorp Gård vill vi vara en mötesplats där människor skall mötas för att utbyta livshistorier, glädje, kunskap och erfarenheter, men också en mötesplats för matkulturer, råvaror, produkter och smaklökar. Vi lagar svenska klassiker från grunden, men med en twist och på råvaror för säsongen nära oss.

Catering
NUNTORP20220811_100838106_iOS.jpg
catering-2.jpg
nik-owens-40OJLYVWeeM-unsplash.jpg

Vi lagar svenska klassiker från grunden, men med en twist och på råvaror för säsongen nära oss. Vi korsar det svenska med Orientens smaker, dofter och kryddor. Allt för att kittla din gom och utmana vår lust att fortsätta utveckla.

Hos oss skall du vänta dig det väntade korsat med det oväntade…

Vi erbjuder bufféer med olika säsongsbetonade upplägg och smakinriktningar och naturligtvis smörgåstårtor! Vår klassiska Smörgåstårta finns i flera storlekar, det är bara att beställa och hämta.

Låt oss hjälpa dig att skämma bort dig själv och dina gäster.

Skicka en förfrågan

Kom och smaka vår beryktade pizza! Vi har lagt ned mycket kärlek, tid och tanke bakom våra  pizzor. Naturligtvis bakar vi med så mycket lokala ingredienser som vi bara kan och har en smakrik surdegsbotten på alla pizzor. Vi bakar pizza på lördagar och vid speciella evenemang.

Cateringförfrågan

Cateringförfrågan

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt med en bekräftelse. Det går även bra att beställa via telefon, 0521 177 33.  Vi hoppas det smakar!

Menyer

Festmeny 249 kr/portion
Välj mellan två sorters kött, dubbelmarinerad fläskfilé, långbakad tjälknöl av nöt och/eller örtmarinerad kycklingfilé, säsongens potatissallad alt. potatiskaka, sallad efter säsong, baguette alt. foccacia, kall sås med smak av havtorn.

Minst 10 portioner och fem dagar i förväg.

Välj kött - Festmeny
Välj potatis - Festmeny
Välj bröd - Festmeny

Gröna menyn 199 kr/portion
Lins- och morotsbiff alt. grön ärtbiff, smakrik ostpaj från lokala leverantörer, säsongens potatissallad, marinerade bondbönor, grönsallad efter säsong, baguette alt. foccacia, kall sås med smak av havtorn.

Minst 10 portioner och fem dagar i förväg.

Välj vegetarisk biff - Gröna menyn
Välj bröd - Gröna menyn

Sommarmeny 199 kr/portion
Dubbelmarinerad fläskytterfilé, grillad kycklingklubba med säsongens potatissallad av färska primörer alt. en krämig potatissallad, grönsallad, baguette alt. foccacia, kall örtsås

Minst 10 portioner och fem dagar i förväg.

Välj kött - Sommarmeny
Välj potatis - Sommarmeny
Välj bröd - Sommarmeny

Smörgåstårtor

Smörgåstårta Klassisk - Räkor och skinka

Beställ minst tre dagar innan.

Smörgåstårta Räkor

Beställ minst tre dagar innan.

Smörgåstårta Skinka

Beställ minst tre dagar innan.

Klockslag för upphämtning *

Tack för din förfrågan! Vi återkommer så snart som möjligt.

bottom of page